De ultieme sprong in finance

Mask Group 3@2x.png

De game is on

The Fin Competition komt er weer aan. Heb jij er al zin in? Want in september 2021 ga jij met jouw campus de strijd aan met andere teams om de toekomst van finance vorm te geven. Of ga je op z’n minst de uitdaging aan… Dat op zich is al scoren!


 

De game is on

The Fin Competition komt er weer aan. Heb jij er al zin in? Want in september 2021 ga jij met jouw campus de strijd aan met andere teams om de toekomst van finance vorm te geven. Of ga je op z’n minst de uitdaging aan… Dat op zich is al scoren!


 

Screenshot 2022-06-28 at 17.37.03.png
Screenshot 2022-06-28 at 17.37.03.png

Nog meer prijzen

Maar dit jaar kan je nog extra scoren. Want naast eternal fame voor jou, je team en je campus krijgen de winnaars er een vette knalprijs bovenop. Say whut? Een knalprijs waarmee je de start van jouw carrière een schop onder de kont geeft, ni normaal. Waag de sprong!

Behind the scenes

Wat de Fin Competition allemaal in petto heeft? Volg het hier op de voet en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwigheden, getuigenissen en verrassingen die de wedstrijd met zich meebrengt.

Het ultieme prijzenpakket

Professionele coaching

Jürgen Ingels heeft 2 succesvolle ondernemingen, SmartFin en Clear2Pay op zijn naam staan. En hij mocht de award voor ICT Personality of The Year én voor Beloftevolle Onderneming van het Jaar in ontvangst nemen. De geknipte persoon om jou te helpen om je finance carrière uit te bouwen.

Taalopleiding

Hallo, bonjour, hello… Zo ver geraken we allemaal, maar Atolo helpt je zelfs te vergeten dat Frans of Engels jouw moedertaal niet is. Op welke taal jij je wil focussen? Dat kies je zelf. Maar kies verstandig, want in die taal zal je je voorbereiden op een sollicitatiegesprek en krijg je een gids mee voor een tour door Brussel.

Personal branding

Hoe zet je jezelf op een professionele manier in de kijker op social media? Welke finance iconen en communities zijn het volgen waard? Dat leer je van Duke&Grace, een digital agency gespecialiseerd in creativiteit, strategie en technologie. En een professionele foto kan natuurlijk niet ontbreken. Een topfotograaf regelt het voor jou!

Restyling

Een eerste indruk kun je niet overdoen. Maar met de hulp van onze styliste is dat ook niet nodig, want jouw outfit is altijd on point. Geen floeren broeken, maar ook niet té strak in het pak. Gewoon, precies goed en helemaal jij.

Skydive

The Fin Competition is sowieso al een grote sprong vooruit naar een topcarrière in finance, maar de drie beste teams in de Grand Final winnen ook nog eens een sprong in het diepe. Wil je de adrenaline voelen wanneer je op de rand van het vliegtuig staat, klaar om te springen? Of voel je liever de wind langs je oren vliegen in de simulator? De keuze is aan jou!

Certificaat

Heb je deelgenomen aan The Fin Competition? Dan krijg je een waardevol certificaat mee waar je trots op mag zijn. Wees maar zeker dat het deuren zal openen! Pak ermee uit op je CV, want met het certificaat heb je ongetwijfeld een streepje voor. En we houden je ook niet tegen als je het wil inkaderen.

 

Feel the vibe

Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Check hier de aftermovie!

Deelnemende hogescholen

Hogeschool VivesAP HogeschoolArtevelde HogeschoolHaute École EphecHénalluxHoGentHowestKarel De GroteHaute École LuciaOdiseePXLThomas MoreUC Leuven Limburg

Volgend jaar meedoen?

Heb je superveel zin gekregen om met je school deel te nemen aan de volgende editite in 2022? Schrijfje hier alvast in!

Word ambassadeur(drice)!

Benieuwd hoe de strijd er dit jaar aan toe gaat?
Volg ons op social media voor exclusieve updates, tips, behind the scenes en zoveel meer!