De ultieme sprong in finance

win visual 8-dw.png
Fincomp11.png
Fincomp11.png

De beste virtuele bank van België?

The Fin Competition is een wedstijd tussen hogescholen en universiteiten met als inzet ‘wie wordt de beste virtuele bank van België’. Doel is het bedrijfsleven en de academische wereld dichter bij mekaar brengen en studenten écht laten proeven van het reilen en zeilen binnen finance. Onze experten zetten je op weg en je leert al doende hoe de sector werkt en waar je het verschil kan maken.  

Fincomp.png
Fincomp.png

The game is on...

De 5de editie van het Fin Competition banksimulatiespel gaat van start in september 2024, de finale zal gespeeld worden op 3 december 2024. 

Heb jij er al zin in? Ga met jouw campus de strijd aan met andere teams uit heel België, en bepaal mee de toekomst van finance. 


 

fin competition.png
fin competition.png

Hit the jackpot!

Alle deelnemende studenten zijn zeker van een voorsprong in hun toekomstige carrière! Zij ontvangen een officieel Febelfin Academy certificaat en zijn te gast tijdens het Grand Final event in december. Daar kunnen ze het team van hun hogeschool aanmoedigen, kennis maken met toekomstige werkgevers en interessante workshops bijwonen.

Het winnende team van de Grand Final neemt de enige echte Fincompetition beker én eeuwige roem mee naar huis! Daarnaast ontvangen de winnaars een indrukwekkend prijzenpakket. Wij zorgen namelijk voor een ‘deep dive’, een vliegende start van hun carrière in finance, en dat mag je zowel letterlijk als figuurlijk nemen… 

The Fin Competition 2023 in beeld

Hoe ervaren organisatoren, docenten, studenten/deelnemers én winnaars de Fin Competition nu écht?

Het ultieme prijzenpakket

Skydive

The Fin Competition is sowieso al een grote sprong vooruit naar een topcarrière in finance, maar de drie beste teams in de Grand Final winnen ook nog eens een sprong in het diepe. Wil je de adrenaline voelen wanneer je op de rand van het vliegtuig staat, klaar om te springen? Durf je die ultieme stap te zetten? De keuze is aan jou!

Certificaat

Heb je deelgenomen aan The Fin Competition? Dan krijg je een waardevol certificaat mee waar je trots op mag zijn. Wees maar zeker dat het deuren zal openen! Pak ermee uit op je CV, want met het certificaat heb je ongetwijfeld een streepje voor. En we houden je ook niet tegen als je het wil inkaderen.

 

Opleidingscheque

Wie het in de financiële sector wil maken kan maar beter zijn/haar kennis up to date houden! Bij Febelfin Academy zorgen we ervoor dat levenslang leren leuk is, dat je het op je eigen tempo kan doen en dat je de opgedane kennis ook écht kan toepassen. De winnaars van de Fin Competition krijgen van ons een mooie opleidingscheque! 

Feel the vibe

Benieuwd hoe het er in de eerste editie van de Fincompetition aan toe ging?

Deelnemende hogescholen en universiteiten

Hogeschool VivesAP HogeschoolArtevelde HogeschoolHaute École EphecHénalluxHoGentHowestKarel De GroteOdiseePXLThomas MoreUC Leuven LimburgVUBUAUL

Volgend jaar meedoen?

De inschrijvingen voor 2023 werden ondertussen afgerond. Heb je nu al superveel zin gekregen om deel te nemen aan de volgende editie in 2024? Schrijf je hier alvast in!

Word ambassadeur(drice)!

Benieuwd hoe de strijd er dit jaar aan toe gaat?
Volg ons op social media voor exclusieve updates, tips, behind the scenes en zoveel meer!

© Competition 2024

  • Fincompetition
  • Febelfin Academy
  • Febelfin
  • Fintalent